A modellek érkezése folyamatos, a pontos elérhetőségről kérjük vásárlás előtt tájékozódjon!

LUBA 2 AWD 5000

1 125 220Ft

Részletes termékspecifikáció

A LUBA sorozat a világ első és egyetlen lakossági robotfűnyírója, amely akár 10000 ㎡ méretű gyepet is képes lenyírni. Emellett a jelenlegi piacon kapható robotfűnyírók közül a legjobb kaszálási hatékonysággal és mászóképességgel rendelkezik.

Fizess könnyedén
Megbízható szállítás

Részletes termékspecifikáció

LUBA 2 AWD 5000

Gyep mérete
5000 ㎡-ig
Meghajtás
Összkerékhajtás (AWD)
Max. mászó képesség
80%-os lejtő
Fű típus
Sűrű fű és durva terep
Töltési idő
150 perc
Üzemelési idő
180 perc
Vágási magasság
30-70 mm
Virtuális határvonal
Igen
Max. zóna kezelése
30
Akadályfelismerés és -elkerülés
Igen
Töltési rendszer
Automatikus
No-go-zone
Igen
Vízállósági szint
IPX6
Zajszint
60 dB
Termék mérete
69x51x27 cm
Súly
17,65 kg
Hangvezérlés
Alexa, Google Home
Pozicionálás és navigáció
Stereo Vision & RTK
Csatlakozási lehetőség
4G & Wifi & Bluetooth

Válaszd a fűnyírás inteligensebb módját

Fejlett robotfűnyíró-rendszer

Gyors telepítés határoló vezeték nélkül

Használd a Mammotion App-ot

Csak sétálj a LUBA 2 mögött, és a Mammotion App segítségével állítsd be a virtuális határokat. Az RTK-GNSS és a többérzékelős navigációs rendszer segítségével a LUBA 2 létrehozza a gyep térképét és a vágási területeket anélkül, hogy az ásással vagy vezetékek elhelyezésével járna.

Sokoldalúan alkalmazható minden gyepfelülethez

Erőteljes összkerékhajtás

Négy nagy teljesítményű, a kerékagyba épített motorral a LUBA 2 könnyedén kezeli az akár 80%-os lejtőt, és a legnehezebb terepen is képes átkelni anélkül, hogy elakadna. Az adaptív felfüggesztőkar rendszer a tereplengéssel kombinálva biztosítja, hogy a LUBA agilisan haladjon a nehezebb terepen is.

Állítható pengemagasság

Az állítható pengemagasságnak köszönhetően 30 mm és 70 mm között nyírhatod a füvet. A kettős forgókéses rendszer 400 mm szélességben vág, és javítja a fűnyírás hatékonyságát, így csökkentve a fűnyírással töltött időt.

Kiváló terepjáró képesség

A LUBA 2 AWD 5000 akár 80%-os lejtőn (38,6°) is képes felmászni, még esőben is. Nem hagy ki semmit, csúszás nélkül nyír fel-le vagy oldalirányban is. Az omni-kerekek biztosítják a nulla fordulatú mozgékonyságot a gyep károsítása nélkül, a kis kerekek közötti rés pedig kiváló tapadást biztosít, így a LUBA működik a meredek lejtőkön is simán, csúszás nélkül.

Lopásgátló rendszer

A LUBA 2 robotfűnyírói automatikusan lezáródnak, ha a robot elhagyja a geokerítés területét. A Mammotion alkalmazáson keresztül értesítést kapsz, ha esetleg ellopják.

Automatikus esőérzékelés

A LUBA 2 robotfűnyírók tetején lévő apró érzékelők érzékelik, ha elkezd esni az eső, és automatikusan visszaküldik a fűnyírót a töltőállomásra. Te döntöd el, hogy mikor lesz elég száraz ahhoz, hogy újra kezdje, és hogy a fűnyíró ott folytassa, ahol abbahagyta, vagy kezdje elölről.

Erőteljes lítium akkumulátor és automatikus feltöltés

A LUBA 2 lítium akkumulátora elegendő kapacitással rendelkezik ahhoz, hogy 180 perc folyamatos működést és óránként akár 500 négyzetméter (0,13 hektár) kaszálását is lehetővé tegye. Ha az akkumulátor töltöttségi szintje lemerül, a LUBA 2 önállóan visszatér a töltőállomáshoz. Az automatikus újratöltés után a LUBA zökkenőmentesen folytatja a nyírást ott, ahol legutóbb abbahagyta, így biztosítva a folyamatosan jól karbantartott gyepet.

Lépjen egyet a fenntarthatóság felé

100%-ban napenergiával működő RTK

Az RTK áramellátását a robusztus lítium akkumulátor biztosítja, amely napenergiával tölthető, így az akkumulátor 14 napos élettartamot biztosít. Ez még felhős vagy esős évszakokban is bőséges energiatartalékot biztosít.

3D gyepnyomtatási technológia

A Mammotion APP-ban különböző fűnyírási mintákat választhat, és egyedi mintákat hozhat létre. A LUBA 2 fejlett algoritmusokat használ a kaszálási útvonal, a vágási magasság és a vágási szög beállításához, így biztosítva a kívánt gyepminták pontos kaszálását.
* A FOTA (Firmware Over-The-Air) frissítések rendszeresen új mintákat adnak hozzá, így a felhasználóknak széles választékot és a legmodernebb mintákat kínálnak.

Forradalmi előrelépés a robotfűnyírásban

Mit tartalmaz a csomag

Gyorsindítási útmutató
LUBA 2 AWD
Tápegység
Extra egy készlet penge
Biztonsági kulcs
Telepítési készlet
Töltőállomás
RTK referenciaállomás
RTK hosszabbító kábel (10m)
RTK tápegység
RTK földi rögzítő

Használati utasítás

Letöltés

Modellválasztó táblázat

Letöltés

LUBA 2 AWD 5000

1 125 220Ft

Fizess könnyedén
Megbízható szállítás