A modellek érkezése folyamatos, a pontos elérhetőségről kérjük vásárlás előtt tájékozódjon!

LUBA 2 AWD 1000

795 020Ft

Részletes termékspecifikáció

A LUBA sorozat a világ első és egyetlen lakossági robotfűnyírója, amely akár 10000 ㎡ méretű gyepet is képes lenyírni. Emellett a jelenlegi piacon kapható robotfűnyírók közül a legjobb kaszálási hatékonysággal és mászóképességgel rendelkezik.

Fizess könnyedén
Megbízható szállítás

Részletes termékspecifikáció

LUBA 2 AWD 1000

Gyep mérete
1000 ㎡-ig
Meghajtás
Összkerékhajtás (AWD)
Max. mászó képesség
80%-os lejtő
Fű típus
Sűrű fű és durva terep
Töltési idő
90 perc
Üzemelési idő
120 perc
Vágási magasság
30-70 mm
Virtuális határvonal
Igen
Max. zóna kezelése
10
Akadályfelismerés és -elkerülés
Igen
Töltési rendszer
Automatikus
No-go-zone
Igen
Vízállósági szint
IPX6
Zajszint
60 dB
Termék mérete
69x51x27 cm
Súly
17,65 kg
Hangvezérlés
Alexa, Google Home
Pozicionálás és navigáció
Stereo Vision & RTK
Csatlakozási lehetőség
4G & Wifi & Bluetooth

Válaszd a fűnyírás inteligensebb módját

Fejlett robotfűnyíró-rendszer

Gyors telepítés határoló vezeték nélkül

Használd a Mammotion App-ot

Csak sétálj a LUBA 2 mögött, és a Mammotion App segítségével állítsd be a virtuális határokat. Az RTK-GNSS és a többérzékelős navigációs rendszer segítségével a LUBA 2 létrehozza a gyep térképét és a vágási területeket anélkül, hogy az ásással vagy vezetékek elhelyezésével járna.

Sokoldalúan alkalmazható minden gyepfelülethez

Erőteljes összkerékhajtás

Négy nagy teljesítményű, a kerékagyba épített motorral a LUBA 2 könnyedén kezeli az akár 80%-os lejtőt, és a legnehezebb terepen is képes átkelni anélkül, hogy elakadna. Az adaptív felfüggesztőkar rendszer a tereplengéssel kombinálva biztosítja, hogy a LUBA agilisan haladjon a nehezebb terepen is.

Állítható pengemagasság

Az állítható pengemagasságnak köszönhetően 30 mm és 70 mm között nyírhatod a füvet. A kettős forgókéses rendszer 400 mm szélességben vág, és javítja a fűnyírás hatékonyságát, így csökkentve a fűnyírással töltött időt.

Kiváló terepjáró képesség

A LUBA 2 AWD 5000 akár 80%-os lejtőn (38,6°) is képes felmászni, még esőben is. Nem hagy ki semmit, csúszás nélkül nyír fel-le vagy oldalirányban is. Az omni-kerekek biztosítják a nulla fordulatú mozgékonyságot a gyep károsítása nélkül, a kis kerekek közötti rés pedig kiváló tapadást biztosít, így a LUBA működik a meredek lejtőkön is simán, csúszás nélkül.

Lopásgátló rendszer

A LUBA 2 robotfűnyírói automatikusan lezáródnak, ha a robot elhagyja a geokerítés területét. A Mammotion alkalmazáson keresztül értesítést kapsz, ha esetleg ellopják.

Automatikus esőérzékelés

A LUBA 2 robotfűnyírók tetején lévő apró érzékelők érzékelik, ha elkezd esni az eső, és automatikusan visszaküldik a fűnyírót a töltőállomásra. Te döntöd el, hogy mikor lesz elég száraz ahhoz, hogy újra kezdje, és hogy a fűnyíró ott folytassa, ahol abbahagyta, vagy kezdje elölről.

Erőteljes lítium akkumulátor és automatikus feltöltés

A LUBA 2 lítium akkumulátora elegendő kapacitással rendelkezik ahhoz, hogy 180 perc folyamatos működést és óránként akár 500 négyzetméter (0,13 hektár) kaszálását is lehetővé tegye. Ha az akkumulátor töltöttségi szintje lemerül, a LUBA 2 önállóan visszatér a töltőállomáshoz. Az automatikus újratöltés után a LUBA zökkenőmentesen folytatja a nyírást ott, ahol legutóbb abbahagyta, így biztosítva a folyamatosan jól karbantartott gyepet.

Lépjen egyet a fenntarthatóság felé

100%-ban napenergiával működő RTK

Az RTK áramellátását a robusztus lítium akkumulátor biztosítja, amely napenergiával tölthető, így az akkumulátor 14 napos élettartamot biztosít. Ez még felhős vagy esős évszakokban is bőséges energiatartalékot biztosít.

3D gyepnyomtatási technológia

A Mammotion APP-ban különböző fűnyírási mintákat választhat, és egyedi mintákat hozhat létre. A LUBA 2 fejlett algoritmusokat használ a kaszálási útvonal, a vágási magasság és a vágási szög beállításához, így biztosítva a kívánt gyepminták pontos kaszálását.
* A FOTA (Firmware Over-The-Air) frissítések rendszeresen új mintákat adnak hozzá, így a felhasználóknak széles választékot és a legmodernebb mintákat kínálnak.

Forradalmi előrelépés a robotfűnyírásban

Mit tartalmaz a csomag

1. Töltőállomás 
2. LUBA 2 AWD 1000 
3. Tápegység 
4. RTK referenciaállomás 
5. RTK referenciaállomás hosszabbító kábel (10m) 
6. RTK referenciaállomás tápegység 
7. Extra pengekészlet 
8. Kulcs 
9. Szerelési készlet 
10. Szerelőoszlop 
11. Indítási útmutató

Használati utasítás

Letöltés

Modellválasztó táblázat

Letöltés

LUBA 2 AWD 1000

795 020Ft

Fizess könnyedén
Megbízható szállítás